Arab varázs gyümölcstea 100g
Bogyós gyümölcseink többé már nem titkosak! Tehát nincs ok a szomorúságra, amennyiben a pénz és az idő problémát jelent, ha a keleti álom és varázs földjére irányuló utazásunk megtervezéséről van szó. Olyan finom gyümölcsök, mint a lédús szilva és a friss bodza harmonikus, gyümölcsös és némiképp misztikus keretet adnak a bogyós keverék amúgy is tökéletes ízének. Ez a telt, gyümölcsös klasszikus, elragadó virágos díszítésével igazi különleges csemege.
Összetétel: szőlő, bodza, hibiszkuszvirág, narancshéj, aroma, búzavirág, rózsaszirmok, áfonya, fekete ribizli.
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Palais Royal gyümölcstea 100g
A gyümölcstea keverékek igazi királynője. Nemes, egyszerű és elegáns! Meleg nyári napokon intenzív, erős főzetet készítsünk, hűtsük le és jeges teaként, habzóborral vagy ásványvízzel szervírozzuk, menta levéllel díszítsük. Ehhez az intenzív és egzotikus élményhez nem használtunk almadarabokat, hanem a papaya darabokra koncentráltunk. A gyümölcsös, savanykás hibiszkuszvirágok és a különböző levegőn szárított bogyós gyümölcsök az erő és hatalom megtestesítői.
Összetétel: papaya, hibiszkuszvirág, ribizli, áfonya, bodza, aroma, eper- és málnadarabok.
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Pleasure gyümölcs tea 100g
Pleasure gyümölcstea
Intenzív erdei gyümölcs élmény! Erdei gyümölcs keverékünk ezen változata különböző íz árnyalataival lep meg. A könnyű, fanyar erdei gyümölcs beütés tökéletesen harmonizál az alap keverék intenzív alma ízével. A teljes gyümölcsaromát könnyű, édes árnyalatok egyensúlyozzák ki. Még a szkeptikusok is elcsábulnak a sokféle erdei gyümölcsnek és a fényes, zöld leveleknek ebben az elbűvölő keverékben.Összetétel: mazsola, hibiszkusz virág, bodza, aroma, szárított egész feketeszeder, egész málnadarabok és eper darabok, áfonya, feketeribizli
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Rooibos áfonya organic tea 100g
A 18. század végén úgy hitték, hogy a dél-afrikai őslakosok levágták a redbush cserjék ágait, megszárították őket a napon, kicsi darabokra tördelték, hogy teát készítsenek belőle. 1900-ra a fehér lakosság már annyira el volt ragadtatva ettől a gyümölcsös és édes íztől, hogy ennek az új italnak a híre elérte Európát is. Manapság már nem nő vadon ez a cserje, de szisztematikusan vadon termőként művelik, mivel a kívánt mennyiség már nem engedi, hogy a cserje természetes állapotában nőjön. A jó redbush teát rubin színéről, és puha, kissé édeskés, földes aromájáról lehet felismerni. Nemcsak a bio teák kedvelői lesznek tőle elragadtatva!
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez