Sencha erdei gyümölcs-füge zöld tea 100g
Termékinformáció
Cikkszám: 22840 Kategória: Gyümölcstea, Tea, Zöld és fehér tea1 600 Ft
Sencha erdei gyümölcs-füge zöld tea
Ez nagyszerű kombináció, a bogyók és a füge. Az egyik oldalról édes, gyümölcsös és élénk, a másik oldalról lágy és enyhe. Mindkettő tökéletes egységben van a zöld teával. Az izzó bogyós gyümölcsökkel, karcsú fügedarabokkal és a bazsarózsa szirmokkal, Nemcsak a szemnek való látvány, hanem egy nagyon különleges ízélmény is! Érzékeink varázsa.
Összetétel: zöld tea, almakocka, feketeszeder és málna, füge, bazsarózsa szirom
2-3 perc 75-80°C-on, 4-5 csapott teáskanál 1 literhez.
Elfogyott
Leírás
Sencha erdei gyümölcs-füge zöld tea
Ez nagyszerű kombináció, a bogyók és a füge. Az egyik oldalról édes, gyümölcsös és élénk, a másik oldalról lágy és enyhe. Mindkettő tökéletes egységben van a zöld teával. Az izzó bogyós gyümölcsökkel, karcsú fügedarabokkal és a bazsarózsa szirmokkal, Nemcsak a szemnek való látvány, hanem egy nagyon különleges ízélmény is! Érzékeink varázsa.
Összetétel: zöld tea, almakocka, feketeszeder és málna, füge, bazsarózsa szirom
2-3 perc 75-80°C-on, 4-5 csapott teáskanál 1 literhez.
Ezeket kóstoltad már?
Palais Royal gyümölcstea 100g
A gyümölcstea keverékek igazi királynője. Nemes, egyszerű és elegáns! Meleg nyári napokon intenzív, erős főzetet készítsünk, hűtsük le és jeges teaként, habzóborral vagy ásványvízzel szervírozzuk, menta levéllel díszítsük. Ehhez az intenzív és egzotikus élményhez nem használtunk almadarabokat, hanem a papaya darabokra koncentráltunk. A gyümölcsös, savanykás hibiszkuszvirágok és a különböző levegőn szárított bogyós gyümölcsök az erő és hatalom megtestesítői.
Összetétel: papaya, hibiszkuszvirág, ribizli, áfonya, bodza, aroma, eper- és málnadarabok.
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Vérnarancsos gyümölcstea 100g
Vérnarancs gyümölcstea
Ezt az igen kedvelt gyümölcsöt kizárólag december és március között élvezhetjük. Ezzel a gyümölcstea keverékkel, viszont bármikor élvezhetjük ezt a csodálatosan frissítő és fanyar vérnarancs ízt, amikor csak kívánjuk. Tiszta, tipikus íz, erős karakterrel, világosan megkülönböztethető az ismerős édes narancstól. A bogyók nélküli alapkeverék ideális ízt biztosít és a fényes sáfrányvirág rozsdaszínű rostjaival gazdagítottuk, melynek színe tökéletesen passzol a az igazi gyümölcs narancs-vörös héjához.
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, természetes vérnarancs aroma, sáfrányvirág.
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Nagyi kertje rooibos tea 100g
Nagyi kertje rooibos tea
Biztosan ismeri ?Nagymama kertje? nevű gyümölcstea klasszikusunkat. A friss, őshonos gyümölcs most rooibos alapon csábít. A színpompás összetevők csodás vörös ágyon kápráztatják el a szemét. A domináns epret kellemesen kíséri a többi gyümölcsös bogyó. Ízlelőbimbói biztosan felismerik majd a ?Nagymama kertjé?-hez fűződő rokonságot.
Összetétel: rooibos tea, aroma, fagyasztott-szárított eper-, feketeribizli-, és málnadarabok, vadszeder levelek.
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Orosz szamovár fekete tea 100 gr
Orosz szamovár fekete tea
Manapság Oroszországban a tea a legkedveltebb alkoholmentes ital. Ez a fekete teakaverék, nem keverendő össze a korábbi grúz teával, régi orosz recept alapján készül, és tökéletesen alkalmas szamovárból való fogyasztásra. Erősen aromás, ugyanakkor lágy te, kissé füstös ízzel.
3-5 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Levendula tea 100g
Levendula tea
Egy könnyű tea-kényeztetés, amelya nyugalmat és a csendet is szolgálja. Hajoljon hátra, csukja be a szemét és élvezze a pillanatot ... Az élénk sárga körömvirág és a kék levendulavirág bájosan díszíti ezt a keveréket. A szeder levelek, az almadarabok és az édeskömény gondoskodnak a csodálatosan enyhe, sima ízről, könnyű édességgel. A kömény fűszeres illatot ad, a melissa levelek pedig kellemes frissességüket adják hozzá. A levendulavirág enyhén virágos aromája megsimogatja a szájpadot. Kényeztetés, amely teljesen illatosít hozzáadott aroma nélkül.
5-10 perc főzési idő 100 ° C vízhőmérséklet 3-4 teáskanál / 1 liter
China Gunpowder „Temple of Heaven” 100g
China Special Gunpowder "Temple of Heaven" zöld tea
"Zucha" vagy "Gyöngy tea" néven is ismert ez a Gunpowder , amely sokkal finomabb elődeinél. Akár a klasszikus Gunpowdert, ezt is guruló hordóban szárítják. Az állandó forgás adja ennek a teának a gömbölyű alakját. A ?Mennyország temploma? teát nagyon szorosan feltekert gömbök jellemzik, amely a minőségének jele is. Az aroma lágyabb, mint az átlagos minőségűé, és kevésbé keserű. Ezt a teát a nap bármelyik szakában élvezhetjük. Ha még így is túl savanykásnak találja a főzetet, próbálja meg leönteni az első levét, és kóstolja meg a másodikat. Ezáltal a koffeintartalom nagy része is eltávolítható.
1-3 perc 75-80°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Rooibos organic pure tea 100g
A 18. század végén úgy hitték, hogy a dél-afrikai őslakosok levágták a redbush cserjék ágait, megszárították őket a napon, kicsi darabokra tördelték, hogy teát készítsenek belőle. 1900-ra a fehér lakosság már annyira el volt ragadtatva ettől a gyümölcsös és édes íztől, hogy ennek az új italnak a híre elérte Európát is. Manapság már nem nő vadon ez a cserje, de szisztematikusan vadon termőként művelik, mivel a kívánt mennyiség már nem engedi, hogy a cserje természetes állapotában nőjön. A jó redbush teát rubin színéről, és puha, kissé édeskés, földes aromájáról lehet felismerni. Nemcsak a bio teák kedvelői lesznek tőle elragadtatva!
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
NANA-menta tea 100g
NANA-menta tea
Alig létezik olyan termék, amelynek ennyi neve lenne. Eredeti és valódi neve a ropogós menta. A fodormenta név valószínűleg sajátos menta ízéből származik, néhány mentol-árnyalattal. A NANA-Mint egy tradicionális ital, amelyet az év bármely szakában meg lehet inni. Meleg és hideg időben is, infúzió valódi szomjoltó, gyümölcsös jegyek nélkül, de ízletes és életre kelő fodormenta ízzel.
Elkészítés: 5-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Rooibos áfonya organic tea 100g
A 18. század végén úgy hitték, hogy a dél-afrikai őslakosok levágták a redbush cserjék ágait, megszárították őket a napon, kicsi darabokra tördelték, hogy teát készítsenek belőle. 1900-ra a fehér lakosság már annyira el volt ragadtatva ettől a gyümölcsös és édes íztől, hogy ennek az új italnak a híre elérte Európát is. Manapság már nem nő vadon ez a cserje, de szisztematikusan vadon termőként művelik, mivel a kívánt mennyiség már nem engedi, hogy a cserje természetes állapotában nőjön. A jó redbush teát rubin színéről, és puha, kissé édeskés, földes aromájáról lehet felismerni. Nemcsak a bio teák kedvelői lesznek tőle elragadtatva!
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez