Termékinformáció
Cikkszám: 22564 Kategória: Gyümölcstea, Tea1 600 Ft
Ez a török almatea keverék az édes alma és az ananászdarabok tiszta erejére épít, édes és lágy, sütemény-szerű íz támogatja. A friss joghurtíz nagyon különleges citrus aromával.
Összetétel: almadarabok, ananász kockák (ananász, cukor), aroma (tejterméket tartalmaz)
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Leírás
Ez a török almatea keverék az édes alma és az ananászdarabok tiszta erejére épít, ugyanakkor kitűnő, édes és lágy, sütemény-szerű íz támogatja. A friss, ugyanakkor sűrű joghurtíz kiválóan egészíti ki ezt a kiegyensúlyozott, nagyon különleges citrus aromát.
Összetétel: almadarabok, ananász kockák (ananász, cukor), aroma (tejterméket tartalmaz)
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Ezeket kóstoltad már?
Narancs/ Grapefruit Herbatea 100g
Egészséges és frissítő herbatea remek szomjoltó hatással, a citromfűnek és narancs szeleteknek köszönhetően.
Összetétel: almadarabok, répa pehely, fekete szeder, eukaliptuszlevelek, cékladarabok, hibiszkuszvirág, citromfű, aroma, szárított mandarin darabok, narancsszeletek
Elkészítési módja: 5-10 perc 100°C-on, 3-4 púpozott teáskanál 1 literhez
Rooibos áfonya organic tea 100g
A 18. század végén úgy hitték, hogy a dél-afrikai őslakosok levágták a redbush cserjék ágait, megszárították őket a napon, kicsi darabokra tördelték, hogy teát készítsenek belőle. 1900-ra a fehér lakosság már annyira el volt ragadtatva ettől a gyümölcsös és édes íztől, hogy ennek az új italnak a híre elérte Európát is. Manapság már nem nő vadon ez a cserje, de szisztematikusan vadon termőként művelik, mivel a kívánt mennyiség már nem engedi, hogy a cserje természetes állapotában nőjön. A jó redbush teát rubin színéről, és puha, kissé édeskés, földes aromájáról lehet felismerni. Nemcsak a bio teák kedvelői lesznek tőle elragadtatva!
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Őszi lombozat herba tea 100 gr
Cseresznye / füge / sütőtök ízű herba tea
Ki nem ismeri azt a mély meggyőződést, hogy még mindig nyár van ?! Ennek ellenére a napok rövidebbek lesznek és hűvösebbek lesznek, reggelenként néhány ködfolt is tapasztalható. De még mindig nem akarod észrevenni, hogy a nyár lassan véget ér. Csodálatosan színes, a termésével és a színes és rozsdás levelekkel a fák és a völgyek területén. A napos, lédús cseresznye, édes füge, valamint narancsvilágító tök és őszi fűszerek ízével mindazok számára készült, akik még nem állnak készen a télre.
Vérnarancsos gyümölcstea 100g
Vérnarancs gyümölcstea
Ezt az igen kedvelt gyümölcsöt kizárólag december és március között élvezhetjük. Ezzel a gyümölcstea keverékkel, viszont bármikor élvezhetjük ezt a csodálatosan frissítő és fanyar vérnarancs ízt, amikor csak kívánjuk. Tiszta, tipikus íz, erős karakterrel, világosan megkülönböztethető az ismerős édes narancstól. A bogyók nélküli alapkeverék ideális ízt biztosít és a fényes sáfrányvirág rozsdaszínű rostjaival gazdagítottuk, melynek színe tökéletesen passzol a az igazi gyümölcs narancs-vörös héjához.
Összetétel: almadarabok, hibiszkuszvirág, csipkebogyóhéj, természetes vérnarancs aroma, sáfrányvirág.
10-12 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Nagyi kertje rooibos tea 100g
Nagyi kertje rooibos tea
Biztosan ismeri ?Nagymama kertje? nevű gyümölcstea klasszikusunkat. A friss, őshonos gyümölcs most rooibos alapon csábít. A színpompás összetevők csodás vörös ágyon kápráztatják el a szemét. A domináns epret kellemesen kíséri a többi gyümölcsös bogyó. Ízlelőbimbói biztosan felismerik majd a ?Nagymama kertjé?-hez fűződő rokonságot.
Összetétel: rooibos tea, aroma, fagyasztott-szárított eper-, feketeribizli-, és málnadarabok, vadszeder levelek.
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
China Jasmine oolong tea 100g
China Jasmine oolong tea
Kung Fu felöntéssel is készíthető alaptea. Kínában az egyik legkedveltebb és legtöbbet fogyasztott teafajta. Nagyon kellemes, jellegzetes ízű és illatú tea.
Összetétel: oolong tea, jázminszirmok.
1-3 perc 75-80°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
PAI MU TAN fehér tea
China PAI MU TAN fehér tea
A Pai Mu Tan az egyik legismertebb a ?fehér tea? specialitások között, és egyre több kedvelőre talál az egész világon. A Fujian tartománybeli Chaicha-nak vagy Narciussus-nak nevezett teaültetvényeken termesztik és ?White Peony? néven is ismert. Szedés után a teát napon, vagy zárt szobában szárítják, minden további technikai segítség nélkül. A levelek a zöld minden árnyalatában játszanak, nagyon terjedelmesek, különböző felépítésűek, és hosszúkás, fehér-ezüstös levélcsúcsaik vannak. Főzete csillogó borostyán tónusú és elegáns, fűszeres ízű.
1-3 perc 75-80°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
China Gunpowder „Temple of Heaven” 100g
China Special Gunpowder "Temple of Heaven" zöld tea
"Zucha" vagy "Gyöngy tea" néven is ismert ez a Gunpowder , amely sokkal finomabb elődeinél. Akár a klasszikus Gunpowdert, ezt is guruló hordóban szárítják. Az állandó forgás adja ennek a teának a gömbölyű alakját. A ?Mennyország temploma? teát nagyon szorosan feltekert gömbök jellemzik, amely a minőségének jele is. Az aroma lágyabb, mint az átlagos minőségűé, és kevésbé keserű. Ezt a teát a nap bármelyik szakában élvezhetjük. Ha még így is túl savanykásnak találja a főzetet, próbálja meg leönteni az első levét, és kóstolja meg a másodikat. Ezáltal a koffeintartalom nagy része is eltávolítható.
1-3 perc 75-80°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
NANA-menta tea 100g
NANA-menta tea
Alig létezik olyan termék, amelynek ennyi neve lenne. Eredeti és valódi neve a ropogós menta. A fodormenta név valószínűleg sajátos menta ízéből származik, néhány mentol-árnyalattal. A NANA-Mint egy tradicionális ital, amelyet az év bármely szakában meg lehet inni. Meleg és hideg időben is, infúzió valódi szomjoltó, gyümölcsös jegyek nélkül, de ízletes és életre kelő fodormenta ízzel.
Elkészítés: 5-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez
Rooibos organic pure tea 100g
A 18. század végén úgy hitték, hogy a dél-afrikai őslakosok levágták a redbush cserjék ágait, megszárították őket a napon, kicsi darabokra tördelték, hogy teát készítsenek belőle. 1900-ra a fehér lakosság már annyira el volt ragadtatva ettől a gyümölcsös és édes íztől, hogy ennek az új italnak a híre elérte Európát is. Manapság már nem nő vadon ez a cserje, de szisztematikusan vadon termőként művelik, mivel a kívánt mennyiség már nem engedi, hogy a cserje természetes állapotában nőjön. A jó redbush teát rubin színéről, és puha, kissé édeskés, földes aromájáról lehet felismerni. Nemcsak a bio teák kedvelői lesznek tőle elragadtatva!
8-10 perc 100°C-on, 4-5 púpozott teáskanál 1 literhez